Строителната компания „Артстрой 1 Кънстракшън“ отвори собствен цех за производство на PVC дограма


Сградата на новия цех, ул. „Крайезерна“ № 53


    Строително-инженерната компания „Артстрой 1 Кънстракшън“ ЕООД прибави нова услуга към дейността си. В новооткрития от фирмата цех вече се извършва производство на PVC прозорци, врати и витрини. 

    Фирмата разполага със специализирани машини за разкрояване, заваряване и последваща обработка на профилите. Екип от специалисти извършват нужния набор от дейности, включително транспортиране и монтаж. Компанията е сертифициран партньор на немската фирма VEKA AG, лидер в производството на PVC профилни системи.


Производствени процеси 


    Към момента „Артстрой 1 Кънстракшън“ ЕООД изгражда блок „Перла 8“, част от затворен комплекс „Перла“, за който проектира и монтира прозорци от иновативна профилна система клас А на  световната марка VEKA. Системите VEKA притежават сертификати и атестати за качество, издадени от най-реномираните международни институти. Това съответства с приоритетите в работата на „Артстрой 1 Кънстракшън“ - качествено изпълнение и иновативен подход за постигане на максимални резултати в строителството. 

Етап от производството на дограма


    Подбраната прозоречна система на „Перла 8“ е серията Softline 82 MD на VEKA с допълнителен междинен уплътнител, произведена с премиум качество в Германия. Тя се характеризира с високи топло и шумоизолиращи качества, здравина и дълготрайност. Многокамерните профили, обков и стъклопакетите, които ще се използват, отговарят на най-съвременните изискания. Комбинацията от профилите с широчина 82 мм и високоефективната система на уплътняване ще осигурят намаляване на сметките за отопление на собствениците на имоти в комплекса и защита от проникване с  взлом. 

Част от монтираните дограми на блок „Перла 8“, затворен комплекс „Перла“


    Погледнати отвътре и отвън прозорците са особено важен оформящ елемент на стените и фасадата на всяка сграда. Устойчивият на атмосферни влияния РVС материал на VEKA ще осигури и привлекателния външен вид на цялата сграда „Перла 8“.

    Компанията „Артстрой 1 Кънстракшън“ ЕООД произвежда и монтира дограми съобразно със специфичните изисквания на VEKA AG Германия, спазвайки всички детайлни елементи. Така клиентите получават реалната гаранция за качествения монтаж, спомагащ дългосрочната експлоатация на механизмите и профила. 

Для нормального функционирования сайта мы используем небольшие файлы данных, называемые куки. Дополнительная информация Я понимаю

Warning: Module 'intl' already loaded in Unknown on line 0

Warning: Module 'mysqli' already loaded in Unknown on line 0

Warning: Module 'pdo_mysql' already loaded in Unknown on line 0

Warning: Module 'PDO' already loaded in Unknown on line 0

Warning: Module 'pdo_sqlite' already loaded in Unknown on line 0

Warning: Module 'gd' already loaded in Unknown on line 0

Warning: Module 'soap' already loaded in Unknown on line 0

Warning: Module 'tidy' already loaded in Unknown on line 0

Warning: Module 'zip' already loaded in Unknown on line 0

Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'zlib.so' (tried: /opt/cpanel/ea-php74/root/usr/lib64/php/modules/zlib.so (/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/lib64/php/modules/zlib.so: cannot open shared object file: No such file or directory), /opt/cpanel/ea-php74/root/usr/lib64/php/modules/zlib.so.so (/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/lib64/php/modules/zlib.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory)) in Unknown on line 0