„Артстрой Груп“ участва в национална кампания в подкрепа на здравето и физическата активност


  „Артстрой Груп“ АД подкрепя първия по рода си Ден на маратонката в страната, който се провежда днес -  22 март. Кампанията се реализира от Бенефит Системс България,  насочвайки вниманието на работодателите към това да насърчават своите служители да обуят спортни обувки и по този начин да изразят желанието си да преборят заседналия начин на живот и да бъдат физически по-активни.

  “Благодарим на Бенефит Системс България за инициативата! Откликваме на каузата с голяма доза мотивация и даваме старт на дни, в които служителите в нашата компания ще обуят спортните обувки. Надяваме се така да успеем да ги насърчим да бъдат физически по-активни и да положат повече внимание към здравето си! Като работодател от „Артстрой Груп“ не спираме да предприемаме промени, за да изградим една по-добра среда за работа, защото успехът на компанията ни зависи от духа на нашите екипи!”, заявяват от ръководството на компанията. 

  Служителите на една компания са тези, които я изграждат и водят. Tова е и причината една от основните политики на компаниите към „Артстрой Груп“ да поставят грижата за хората в центъра на тяхната дейност. Дружеството е сключила договор с  Бенефит Системс България, издаваща Multisport карти, които дават възможност на служителите да посещават стотици спортни центрове в цялата страна и асортимент от различни физически активности.

  Според проучванията, 68% от българите никога не са спортували, а около 50% от хората у нас прекарват над 5 часа на ден в седнало положение. Липсата на физическо натоварване и застояването водят до редица здравословни проблеми. Затлъстяването и сърдечно-съдовите заболявания са само част от последствията за здравето, които се наблюдават при немалко работещи хора.

  Всички компании, които акционерно дружество „Артстрой Груп“ управлява, се включват в инициативата. Aмбиция на фирмата е да вдъхнови освен собствените си служители, но и други хора, работещи в офиси, напомняйки колко важна е грижата на здравето. 


Повече за каузата на Бенефит Системс България, вижте тук.

На снимката от ляво на дясно:

Филиз Адем, специалист „Човешки ресурси“ в „Артстрой Груп“ АД
инж. Венцислав Кръстев, управител на „Артстрой 1 Кънстракшън“ ЕООД
Елена Косева, мениджър „Маркетинг“ в „Артстрой 1 Инвестмънт“ ЕООД

 

Для нормального функционирования сайта мы используем небольшие файлы данных, называемые куки. Дополнительная информация Я понимаю