Artstroy Group

Artstroy Group: "Не приемаме успеха за даденост, 
борим се за него всеки ден!"

  Една малка строителна фирма, която преодолява кризата и израства в инвестиционно дружество, управляващо група от компании в сферата на жилищните и офис имоти.
 


  Историята на успешното строително-инвестиционно дружество, стоящо зад бранда „Артстрой“, започва през 2000-та година като малка строителна фирма „Артстрой 1“ ЕООД. Деветнадесет години по-късно, преминала през икономическата криза, преструктурирания и редица промени,  дружеството продължава неспирно да се движи по стълбата на успеха и се преобразува в акционерно дружество с името „Артстрой Груп“. Към момента „Артстрой Груп“ управлява компании в сектора на жилищните имоти и офиси. Дейността им е свързана с покупка на земя, създаване на проекти за изграждане на имоти (апартаменти, къщи, офиси), строителство на плануваните обекти, продажба на недвижимостта, цялостно интериорно проектиране на жилищните и обществени пространства, управление на продадените имоти - фасилити и пропърти мениджмънт. Дългосрочните планове на „Артстрой Груп“ са насочени към развитие, оценка, управление, продажба и инвестиции в компании, опериращи в различни браншове на българския и чуждестранен пазар.   


  Дружеството управлява инвестиционна компания „Артстрой 1 Инвестмънт“ ЕООД, строително-инженерна компания „Артстрой 1 Кънстракшън“ ЕООД и фирма за пропърти и фасилитис мениджмънт „Артстрой Фасилитис“ ЕООД, към която принадлежи и студио за интериорен дизайн „Бутик Интериорс“ ЕООД. 
Строително-инженерната компания „Артстрой Кънстракшън“ е изградила множество обекти, финансирани от инвестиционната компания „Артстрой 1 Инвестмънт“. Успешно е завършила и проекти, възложени по програмата „Изпълнение на инженеринг – проектиране и изпълнение на СМР във връзка с реализацията на националната програма за енергийна ефективност на многопрофилните жилищни сгради на територията на Община Бургас“.
Към момента компанията изгражда жилищен блок Перла 8, част от първия затворен комплекс в град Бургас, в който ще се помещават 160 апартамента. Общата площ на всички реализирани обекти от строителната компания е почти 100 000 m². 

Artstroy - Projects


  „Артстрой Груп“ АД следва изградени ценности, дефинира цели и се придържа към заложени стратегии за развитие. „Винаги встъпваме в нови проекти с ясната идея към какво се стремим. Това е основата, която напътства компанията ни, докато пишем историята й. Днес пред бизнеса има много повече предизвикателства, отколкото в миналото. Да се запазиш или да успееш да израстеш в период на икономическа криза е много трудно. Успехът не бива да се приема за даденост, той трябва да се печели всеки ден. Важно е да бъдеш конкурентноспособен, да запазиш качествения работен ресурс и предимствата си пред останалите.“, казват от ръководството на дружеството. 


  През октомври миналата година строителната компания към групата отвори нов офис в столицата. Дружеството продължава да разширява дейността си и в началото на 2019 г. откри ново представителство на инвестиционна компания „Артстрой 1 Инвестмънт“ в гр. София.

 

Для нормального функционирования сайта мы используем небольшие файлы данных, называемые куки. Дополнительная информация Я понимаю

Warning: Module 'intl' already loaded in Unknown on line 0

Warning: Module 'mysqli' already loaded in Unknown on line 0

Warning: Module 'pdo_mysql' already loaded in Unknown on line 0

Warning: Module 'PDO' already loaded in Unknown on line 0

Warning: Module 'pdo_sqlite' already loaded in Unknown on line 0

Warning: Module 'gd' already loaded in Unknown on line 0

Warning: Module 'soap' already loaded in Unknown on line 0

Warning: Module 'tidy' already loaded in Unknown on line 0

Warning: Module 'zip' already loaded in Unknown on line 0

Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'zlib.so' (tried: /opt/cpanel/ea-php74/root/usr/lib64/php/modules/zlib.so (/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/lib64/php/modules/zlib.so: cannot open shared object file: No such file or directory), /opt/cpanel/ea-php74/root/usr/lib64/php/modules/zlib.so.so (/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/lib64/php/modules/zlib.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory)) in Unknown on line 0