Ресторант

Бургас, жк Зорница, комплекс "Перла"

Описание на имота

РЕСТОРАНТ
 
  Ресторантът е на две нива и се състой от:

  Партерен етаж:  салон за гости с изграден бар, два санитарни възела, кухненско помещение, складово помещение;
  Подземен етаж: складови помещения и санитарен възел за персонал.
  Площ на ресторанта: 217.88 кв. м.
  Местоположение: блок 5, вх.3, партерен етаж
  Степен на завършеност: "до ключ", без оборудване; намира се в много добре поддържана сграда с акт 16, тухла – нова;  Характеристики на района: Помещението, което се намира на партерния етаж е с два входа – един за клиенти и един към кухнята и складово помещение. Ресторантът гледа към улицата, което дава възможност на свободен достъп и от външната страна на комплекса и от живущите в жк. Зорница. Има възможност за поставяне на маси отвън.

  Блок 5, в който се намира апартаментът, e седем етажна жилищна сграда със сутерен и терасовиден етаж. Сградата притежава разрешение за ползване – Акт 16!  Изградена е от тухла - нова и въведена в експлоатация през 2013 година. Всички материали, използвани за построяването на сградата, отговарят на високите стандарти за качество на ЕС.
 


  Комплекс Перла разполага със собствена инфраструктура, включваща подземен паркинг, открит басейн, зелени площи, детска площадка, фитнес зала, салони за красота, зала за игри и др. В непосредствена близост се намират училища, детски градини, болница, заведения, спортни игрища и спирки на градския транспорт.
 
За повече информация и огледи, моля свържете се с нас на посочените телефони или по имейл:
Безплатен телефон: 0800 20 888
Моб.: 0886611666
E-mail:
 sales@artstroy.eu
Оставете ни запитване или заявка за оглед във формата за запитвания.
Очакваме Ви!Местоположение

Искате ли да видите нашите цени?
Регистрирайте се тук!