Апартамент

ул. Васил Априлов, ЦГЧ, Бургас

Описание на имота

Помещение No 5 в сграда от смесен тип "Кристал"
 
  Към момента апартаментът е изпълнен като просторен двустаен, разполагащ със: антре, спалня, баня с тоалетна, дневна с кухненски бокс. Има възможност за вътрешно преустройство в тристаен. Намира се на четвърти, непоследен етаж. Всички жилища в сградата се издават със степен на завършеност „на тапа“.

  Сградата е шестетажна със смесена функция. Състои се от партер, четири типови и един терасовиден етаж. Ще разполага с безшумен хидравличен асансьор. Фасадата е изпълнена с комбинация от минерална мазилка, облицовка от естествен камък и декоративни корнизи - красота, стил и високо качество в строителството и използваните материали! 

  Към момента сградата е снабдена с Акт Образец 14. Строителството ѝ ще бъде напълно завършено до края на 2018 година. Локация: топ център, на ул. „Васил Априлов“ №22!

  Ако винаги сте мечтали да сте близо до всички удобства, които центъра на града може да предложи - Морската градина, плажа, центъра, заведения, паркове, административни сгради, банки, много магазини и кафенета, Операта и Театъра -това е идеалното място, което може да изберете за своя нов дом! 
 
 
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛЕФОН ЗА ЗАПИТВАНИЯ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА: 080 020 888
Телефон: +359 886 611 666
Email: sales@artstroy.eu

Очакваме Ви!Местоположение

Искате ли да видите нашите цени?
Регистрирайте се тук!